reklam
reklam

Elazığ’a Gülşehir’den yardım malzemesi gönderildi « nevsehir haber

26 Ekim 2025 - 01:22

Elazığ’a Gülşehir’den yardım malzemesi gönderildi

Son Güncelleme :

29 Ocak 2020 - 11:22

reklam
Elazığ’a Gülşehir’den yardım malzemesi gönderildi
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci girişimleri ile Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlar için Gülşehir’de yardım malzemesi hazırlandı.

 Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, sosyal medya hesabı ve belediye hoparlörü ile  ilçede  yaşayan vatandaşlara, depremzedelere yönelik yardım çağrısında bulundu.

Kısa sürede harekete geçen Gülşehirli vatandaşlar, hazırladıkları gıda ve ihtiyaç malzemelerini Belediye ekiplerine teslim etti.

Bazı vatandaşların yardım malzemelerini sırtında, omuzlarında zorlanarak taşıdığı, bazılarının ise özel araçları ile getirdiği yardım malzemeleri elbirliğinde belediyeye ait araçlarla yüklenerek Nevşehir toplama merkezine götürüldü.

Nevşehir Belediyesi koordinesinde Gülşehir dahil il genelinde gelen malzemelerin yüklendiği TIR’lar, daha sonra depremzedelere ulaştırılmak üzere Malatya ve Elazığ’a gönderildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Kısa sürede Gülşehir’de çok sayıda depremzedeye yetecek kadar giyim, battaniye ve gıda yardımı topladıklarını ifade ederek, “Bugün yüreklerimiz burkuldu. Gülşehir halkı olarak belediye öncülüğünde depremzedelere ulaştırılmak üzere topladığımız malzemeleri Malatya ve Elazığ’a gönderdik. ilçe halkı her konuda olduğu gibi bugün de hassasiyetini gösterdi. Duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür ediyorum.”dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam