reklam

Derinkuyu’da Örnek Dayanışma « nevsehir haber

30 Haziran 2024 - 22:10

Derinkuyu’da Örnek Dayanışma

Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 10:47

reklam
Derinkuyu’da Örnek Dayanışma
reklam

Dayanışmanın en güzeli bu YOL’dan geçiyor

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde Yıldırım Çataltepe isimli lokantacı, çarşıda devam eden yol düzenleme çalışmalarına katılan işçilere yemek ziyafeti sundu.

Derinkuyu Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan ilçe merkezindeki yolların kilitli parke taşı ile kaplanmasına yönelik çalışmalar, tüm hızıyla sürüyor.

Derinkuyu Belediyesi’nin bu yaptığı çalışmalara dayanışma ruhu içerisinde katkı sunan lokantacı Yıldırım Çataltepe, yol düzenleme çalışmalarına katılan işçilere öğle yemeği ikramında bulundu.

Lokantasında işçileri ağırlayarak ikramlarda bulunan Çataltepe bu hareketi ile örnek oluştururken bu tür çabaların il genelinde de yaygınlaşması en büyük beklenti haline geldi.

Derinkuyu Belediye Başkanlığı basın birimi tarafından da sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda konuya ilişkin olarak şu değerlendirmelere yer verildi; “ Güzel bir Derinkuyu için; işçi, esnaf omuz omuza.

Çarşımızın yollarını düzelterek, siz değerli Derinkuyuluları hak ettikleri güzel yollara kavuşturmak için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.

Yollarımızı bir an önce tamamlamak için yoğun tempoda çalışan değerli işçi kardeşlerimize, kıymetli esnaflarımız da elinden gelen desteği veriyor.

Bunun güzel bir örneğini bugün işçi kardeşlerimize yemek ısmarlayarak gösteren Ömer Babanın Yeri Lokantası sahibi Yıldırım ÇATALTEPE’ye teşekkür ederiz.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam