reklam

DEPREMDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜRGÜP’DE KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ VE MEVLİD PROGRAMI « nevsehir haber

28 Mart 2024 - 17:22

DEPREMDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜRGÜP’DE KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ VE MEVLİD PROGRAMI

Son Güncelleme :

26 Mart 2023 - 10:32

reklam
DEPREMDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÜRGÜP’DE KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ VE MEVLİD PROGRAMI
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 6 Şubat’da Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen Asrın Felaketi olarak da nitelendirilen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ruhuna bağışlanmak üzere Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Mevlid’i Şerif programı düzenlendiğini açıkladı. Başkan Aktürk, 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 19.30’da Ürgüp Musalla Camiindeki programa tüm hemşehrilerini davet etti.

Mübarek Ramazan ayının ihtivasına uygun olarak Ürgüp Belediyesi önemli bir programa daha imza atma çabası içerisinde.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Depremde vefat eden vatandaşlarımızın ruhu için kıymetli hocalarımızdan “Kur’an Ziyafeti ve Mevlid Programı”na tüm hemşehrilerimi bekliyorum. Gelin mübarek ayın feyzi ve bereketini hep birlikte yaşayalım.” dedi.

Başkan Aktürk, Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki Gönül Sofrasına tüm hemşehrilerini davet ettiğini de ifade ederek, Ürgüp Musalla Camiinde 27 Mart 2023 Pazartesi günü iftar yemeğinin ardından saat 19.30’ da Musalla Camiinde Hafız Alpcan Çelik, Aziz Hardal ve Mustafa Alphayta’nın da katılacağı ve Aziz Hardal’ın katılacağı Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Mevlid’i Şerif’ programına tüm hemşehrileri ile  buluşma temennisini iletti.

 

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam