reklam
reklam

DEPREMDE VEFAT EDEN 5 KİŞİLİK BALAK AİLESİ TUZKÖY’DE TOPRAĞA VERİLDİ « nevsehir haber

5 Ekim 2025 - 01:35

DEPREMDE VEFAT EDEN 5 KİŞİLİK BALAK AİLESİ TUZKÖY’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Son Güncelleme :

11 Şubat 2023 - 15:24

reklam
DEPREMDE VEFAT EDEN 5 KİŞİLİK BALAK AİLESİ TUZKÖY’DE TOPRAĞA VERİLDİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER) MAHİR POLAT- Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan depremin olumsuz etkilediği Adana’da, yıkıntılar arasında kalarak vefat eden 5 kişilik Balak ailesinin fertleri, Nevşehir’in Gülşehir ilçesinin Tuzköy Mahallesi’nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

 

Adana ‘da depremde vefat eden Gülşehir – Tuzköy mahallesinden Ünal Balak,eşi Meryem Balak ile torunları, Neslihan Balak Özmen, Meryem Ece Özmen ile Umay Burce Özmen Tuzköy Çarşı camisinde kılınan cenaze namazından sonra Tuzköy asri mezarlığında defnedildi.

Cenazeye Vali İnci Becel Sezer, Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Bahittin Murat Yakın, , Gülşehir Belediye başkanı Fatih Çiftçi ile siyasi parti temsilcileri ve Nevşehir ili ve ilçelerinden vatandaşlarda katıldı.

smart

smart

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam