reklam
reklam

ÇYDD Ürgüp Şubesi  Başkanı Varol’dan Başkan Bul’a Ziyaret « nevsehir haber

13 Mart 2025 - 23:39

ÇYDD Ürgüp Şubesi  Başkanı Varol’dan Başkan Bul’a Ziyaret

Son Güncelleme :

12 Mart 2025 - 11:29

reklam
ÇYDD Ürgüp Şubesi  Başkanı Varol’dan Başkan Bul’a Ziyaret
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER) – Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD)Ürgüp Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Selma Varol ve Başkan Yardımcısı Fatma Saygın, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, ÇYDD’nin  ihtiyaç sahibi kız çocuklarının öğrenim dönemleri boyunca yaptıkları bağışların büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

Başkan Bul; “ Geçtiğimiz günlerde yönetime seçilen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ürgüp Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Selma Varol ve Başkan Yardımcısı Fatma Saygın’ı ağırladık.

ÇYDD’nin özellikle ihtiyaç sahibi kız çocuklarına öğrenim dönemi süresince bağış desteği yapmasını çok beğenirim.

2007 yıllarında genel müdürlüğünü yaptığım bir şirkette bir kampanya yapmıştık.

Kampanya kapsamında, elde edilen gelirle 95’i Şanlıurfa’da, 50’si de Denizli’de olmak üzere toplam 145 kız çocuğuna 3 yıl boyunca eğitim bursu sağlamıştık.

Burs verdiğimiz kız çocuklarını da Urfa’da ziyaret etmiştik. Sevgili Türkan Saylan hocamızla birlikte.

Derneğin Ürgüp’teki faaliyetleri içerisinde çevre illere geziler düzenlemek gibi etkinlikleri olacağı. Bu geziden elde edilecek gelirlerle de kız çocuklarına burs verilmesinin planlandığını duydum.

Hoşuma gitti. Ürgüplüler birlikte seyahat ederken, aynı zamanda bir kız çocuğu okuturlar.” İfadelerinde bulundu.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam