
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Bülent Yumuş başkanlığında Derinkuyu, Kozaklı ve Yazıhüyük Belediye Başkanları ile CHP’li bazı İl Genel Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Görüşmeye ilişkin olarak Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “
Nevşehir İl Başkanımız Sn. Bülent Yumuş, Derinkuyu Belediye Başkanımız Sn. Taner İnce, Kozaklı Belediye Başkanımız Sn. Sefer Neslihanoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Sn. Süleyman Yükeri, Sn. Özdemir Şimşek ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer’i makamında ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.