
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türkiye iki yılı aşkın devam eden Pandemi belası ve sonrasındaki Ukrayna-Rusya arasındaki savaşa karşın ortaya koyduğu ciddi hamlelerle dünyada isminden en fazla söz ettiren ülkelerin başında geliyor.
Tüm milletçe övünç ve gurur kaynağı haline gelen önemli gelişmelere karşın, halen ekonomik alandaki ciddi açmazlara çözüm odaklı reçetelerle dolu bir süreci hep birlikte yaşıyoruz.
Bugüne kadar siyaset sanatını genel anlamda Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SIRTINDAN yapmayı alışkanlık haline getiren şehrimin muhterem vekilleri, bu alışkanlıklarını canşirah bir şekilde sürdürmede kararlı gözüyorlar.
Halkla iç içe olduklarını ayan beyan ifade etmeye özen gösteren muhteremler, gittikleri yerlerdeki görüntüleri de sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşıyorlar.
Ama yeni bir şeyler yok. Hep Cumhurbaşkanının yaptığı çalışmalar, kendi icraatları, ortaya koydukları turizm, sanayi, madencilik, tarım ve hayvancılık projeleri veya bu alanlardaki düşüncelerini maalesef bir büyük üzüntü içerisinde ifade etmek gerekirse hiç ama hiç görememenin, duyamamanın okuyamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
Gittikleri yerlerde alışkanlık hale getirmişler hep Cumhurbaşkanımızın çalışmaları. Tamam arkadaş iyi , iyi de ya siz ? Siz ne yapıyorsunuz.? Cumhurbaşkanım çalışıyor, tamam, ya siz ?
Şehrimin iktisadi anlamda gelişme ve büyüme sürecine etkin şekilde dahil olma adına ne gibi projelerle hemhal oldunuz.? Bizzat sizce ortaya konulan ve ilgili kurumlarında teknik düzeyde destekleri ile ortaya koyabildiğiniz ne gibi potansiyel projeleriniz var.
Mesela bu şehirdeki STK’ları bir araya getirip, onlara bu yönde öncülük etme adına da ‘ Yahu kardeşlerim bu şehri birlikte geliştireceğiz, beraber projeler geliştirip bu kutlu yolda mücadele edeceğiz. Allah izin verirse Şehir merkezimizde KARŞIDAĞ-KAYAŞEHİR arasında TELEFERİK projesini hayata geçirmek için falanca filanca veya feşmekanca ile görüşmeler yaptık.Maliyet bizi biraz zorluyor, ama sayın Cumhurbaşkanımız ile de konuyu görüşüp çözüm oluşturup,şehrimizde önemli bir katma değer oluşturabilecek bu projemizi hayata geçireceğiz inşaallah’ diye bir ALLAHIN GÜNÜ bırakın söylemeyi hayalinize alabildiniz mi ?
HACIBEKTAŞ ilçeme ve Avanos ilçesinin KALABA beldesine OSB hamlesini ortaya koydunuz da yoksa biz mi göremedik ?
Bölgesel tarım gelişmişliğin en tutarlı ve en modern anlamlısı olarak da ifade edebileceğimiz KALABA-ÇALIŞ beldeleri ile Avanos’un TOPAKLI köyünden başlayıp Avanos ve Kozaklı ilçelerinin bazı köylerini de içine alabilecek şekilde KOZAKLI İLÇESİNE kadar olan 31.5 km. lik alanda belki de 10 MİLYON METREKARE DÜZEYİNDE OLABİLECEK DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZE SERA BÖLGESİ’nin kurulumuna yönelik sayın CUMHURBAŞKANIMIZA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDUNUZ DA, HİÇ AMA HİÇ BİR GELİŞMELERDEN BİHABER YAŞAMAYA ALIŞIK OLAN BİZLER Mİ BUNU GÖREMEDİK ?
DERİNKUYU ilçemde, özel veya devlet hiç ama hiç önemli değil dünyanın ilk ve tek yeraltı otelciliğinin KAPADOKYA bölgeme kazandırılması noktasında projelendirme çalışmalarına ön ayak oldunuz da, birileri önünüze engel mi çıkardı ?
GÜLŞEHİR ilçemde VEYA ÜRGÜP ilçemde ÜZÜM ve çeşitlerinden yola çıkıp KÖFTÜR,PEKMEZ,ÜZÜM SUYU,ŞIRA VE SİRKE FABRİKASI OLUŞTURMAK İÇİN GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZE KATIP, ÖZEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE GÜNLER BOYUNCA TEMASLARDA BULUNDUNUZ DA ACABA GÖZLERİMİZİN FERİ ÇEKİLDİĞİ İÇİN BİZ Mİ GÖREMEDİK ?
SON YILLARDA, CİDDİ NÜFUS KAYIPLARININ YAŞANDIĞI HACIBEKTAŞ VEYA KOZAKLI İLÇEME BAĞLI BAZI KÖYLERDE NÜFUSU ARTIRMA VE İSTİHDAMI GELİŞTİRME ANLAMINDA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİM MERKEZLERİ OLUŞTURMA VEYA BAŞKA BAŞKA PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLMESİ ADINA, İŞ İNSANLARI İLE ARDI ARKASI KESİLMEZ TOPLANTILAR DÜZENLEDİNİZ DE SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA YAYIMLANAMINIZA TWİTTER VEYA FACEBOOK İZİN Mİ VERMEDİ ?
DÜNYANIN EN BÜYÜK YAMAÇ YERLEŞİM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ GÖRE BELDEMDEKİ ALANLARIN TURİZME AÇILMASI İÇİN İLK ETAP ÇALIŞMALARI BAĞLAMINDA, ALANIN AFET KAPSAMINDAN ÇIKARTILMASI İÇİN TAM TAMINA 7 YILDAN BERİ AFET İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEKİ İŞLEMLERİNİZE BİRİLERİ TAKOZ MU KOYUYOR MUHTEREM VEKİLLERİM ?
BÖLGEDE BÜYÜK MEDENİYETLER OLUŞTURMUŞ 8 FARKLI UYGARLIĞIN YAŞAM İZLERİNİ TAŞIYABİLECEK VE BU ALANDA DA DÜNYANIN İLK VE TEK CAZİBE MERKEZİ OLABİLECEK KAPADOKYA KÜLTÜR KÖY PROJENİZE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ ‘KATİYYEN DÜŞÜNÜLMESİ BİLE YASSAH PROJELERDEN BİRİ’ MÜHRÜ MÜ VURDU SAYIN VEKİLLERİM ?
KOZAKLI İLÇEMDEKİ JEOTERMAL ISIDAN YARARLANIP ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ YAPABİLİR HALE GELEBİLMEMİZ İÇİN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANIMIZ YOKSA SİZE ENGEL FALAN MI OLDU MUHTEREM VEKİLLERİM ?
BU ŞEHRİN SAĞLIKLI GELİŞME VE BÜYÜMEYE VE ÖZELLİKLE 2023 YILININ TÜRKİYE YÜZYILI OLARAK İLAN EDİLDİĞİ BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTE , PLANLI VE PROĞRAMLI DEVASA YATIRIMLARA İHTİYAÇ VAR. YOKSA SİZ HUMMALI FALAN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE BULUNUYORSUNUZ DA ‘AMAN SOKAKTAKİ İNSANLAR HENÜZ DUYMASIN, SÜRPRİZ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ’diyerek sokaktaki Habibe teyzemi ve bakkal İhsan amcamı şaşırtmak mı istiyorsunuz sayın vekillerimiz ?
Biliyoruz yine kızıp höykeleneceksiniz ama size haberimizdeki fotoğrafla cevap vermemiz gerekiyor anlaşılan. Sizin paylaşımınızdan aldık.
Bir zamanlar AK PARTİ TEŞKİLATI BİR ORGANİZASYON YAPTIĞINDA SALON ALMAZ, TAŞARDI.
AMA GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA SON ORGANİZASYONDA SALONU DOLDURMAK ŞÖYLE DURSUN, DERİN BOŞLUKLAR GÖZE ÇARPIYOR.
ACABA DİYORUZ BUNUN SEBEBİNİ BİRAZ KENDİNİZDE ARAMA ADINA,YUKARIDA İFADE ETTİĞİMİZ NOKTALARIN BİR ETKİSİ VAR MI ACABA MUHTEREM AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLLERİ SAYIN MUSTAFA AÇIKGÖZ VE YÜCEL MENEKŞE.?