reklam

Birçok dolandırıcılık olayının faili jandarma tarafından yakalandı « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 13:00

Birçok dolandırıcılık olayının faili jandarma tarafından yakalandı

Son Güncelleme :

13 Mart 2023 - 14:31

reklam
Birçok dolandırıcılık olayının faili jandarma tarafından yakalandı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde kendisini jandarma personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmak isteyen şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Samsun ve Amasya şehirlerinin yanı sıra Nevşehir’in Avanos ve Hacıbektaş ilçelerinde çok sayıda dolandırıcılık eylemini gerçekleştirdiği belirlenen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na konuldu.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Samsun ve Amasya illeri ile Avanos ve Hacıbektaş ilçelerinde birçok dolandırıcılık olayını gerçekleştiren ve Derinkuyu ilçesi Özlüce köyünde 10 Mart 2023 tarihinde kendisini Jandarma personeli olarak tanıtarak dolandırıcılık yapmaya çalışan şahıs yakalandı.

Şahıs hakkında 11 Mart 2023 tarihinde Derinkuyu Sulh Ceza Hâkimliğince “Nitelikli Dolandırıcılık’’ suçundan tutuklama kararı verilerek Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam