reklam

Başkan Salaş’tan, Ramazan Ayı Mesajı « nevsehir haber

19 Mart 2024 - 14:45

Başkan Salaş’tan, Ramazan Ayı Mesajı

Son Güncelleme :

22 Mart 2023 - 13:42

reklam
Başkan Salaş’tan, Ramazan Ayı Mesajı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Ayı’nın başlaması münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, onbir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, heyecanla beklenen, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı Ramazan’ın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

 Başkan Salaş yayınladığı mesajında şunları aktardı; “İslam Aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden fazla olarak düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın yeryüzünde kardeşlik, sağlık, barış ve huzura vesile olmasını, ecdadımızdan intikal etmiş haslet ve faziletlerimizi en güzel şekilde yaşayabilmeyi, ilimiz, ülkemiz ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Yine bu vesile ile başta güzel şehrimiz Nevşehir’in, ülkemizin ve bütün İslam âleminin Ramazan-ı Şerifleri kutlu olsun. ” ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam