reklam
reklam

Başkan Özçelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor « nevsehir haber

5 Kasım 2025 - 16:04

Başkan Özçelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 12:31

reklam
Başkan Özçelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde en yakın rakibine 605 oy farkı atarak 2. 5. yıllık dönem için vatandaş vizesi alarak Belediye Başkanlığına seçilen Süleyman Özçelik’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Nevşehir’in turizm ve tarımsal değerlerinin yanı sıra yemyeşil görünümü ile temel oksijen kaynağı Nar beldesinde görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Nar Barbaros İlkokulu Müdürü Önder Doğan ve öğretmen ve idari yönetici, Altınyıldız Eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve Genel Müdür Seyrani İpek,Kardelen Eğitim Kurumlarından Burhan Kaynar’ın yanı sıra Simya Koleji Eğitim Kurumları yöneticileri ve MBA Okulları Eğitim Kurumlarının yöneticilerinin yanı sıra, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Demir, Göre Belediye Başkanı İsmail Güzel, Köybaşı Petrol İstasyonu yöneticisi ve iş insanı Avni Parmaksız Başkan Özçelik’i ziyaret edenler arasında yer aldı.

Başkan Özçelik ayrıca MEDAŞ yöneticileri ile iş insanları Ömer Güçlü, Tolga Kadıoğlu ve Sami Derin’in de hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam