
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Bekdik Mahallesi TOKİ 2. Etap’ta yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye dışında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri, çalışma alanlarındaki incelemeleri ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla sürekli iç içe olan ve toplumun tüm kesimlerinin talep, öneri ve isteklerini birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, bugün Bekdik Mahallesi TOKİ 2. Etap’da yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Nevşehirli vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, taziye ziyaretleri için gittiği TOKİ 2. Etap’ta Bekdik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Danışmanları ve birim müdürleriyle birlikte gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılanan Arı, çocuklarla da yakından ilgilenerek oyuncak hediye etti.
Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili mahalle sakinlerine bilgiler aktardı.