reklam
reklam

Bakan Göktaş AK Parti İl Başkanlığında « nevsehir haber

13 Eylül 2025 - 17:25

Bakan Göktaş AK Parti İl Başkanlığında

Son Güncelleme :

13 Eylül 2025 - 15:29

reklam
Bakan Göktaş AK Parti İl Başkanlığında
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinud Özdemir Göktaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir teşkilatını ziyaret eden Bakan Göktaş, AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, çini tabak takdim etti.

Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan AK Parti İl Başkanı Aygün; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Mahinur Özdemir Göktaş ve Bakan Yardımcılarımız Sn. Sevim Sayın Madak ile Sn. Leman Yenigün’ü, teşkilatımızla birlikte İl Başkanlığımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Nevşehir’imizin yarınları adına yapılan bu kıymetli buluşmanın, yeni hizmet ve yatırımlara vesile olmasını diliyor; nazik ziyaretleri için Sayın Bakanımıza ve Bakan Yardımcılarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleiyman Özgün, Bakan Göktaş’ın Nevşehir’de gerçekleştirdiği temaslarda AK Parti İl Başkanlığını ziyaretine ilişkin ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirede; “ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Bakan Yardımcılarımız Sn. Sevim Sayım Madak ve Sn. Leman Yenigün,İl Başkanımız  Muhammed Feyzi Aygün , Milletvekilimiz Emre Çalışkan ile birlikte il başkanlığımızda teşkilatımızla buluştuk.

“Aile Yılı” kapsamında ilimizde yürütülen projeler üzerine kapsamlı istişarelerde bulunduk.” dedi.

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’da ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Mahinur Özdemir Göktaş ile Bakan Yardımcılarımız Sn. Sevim Sayım Madak ve Sn. Leman Yenigün’ü, İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün, Milletvekilimiz  Süleyman Özgün ve kıymetli teşkilat mensuplarımızla birlikte İl Başkanlığımızda ağırlamaktan onur duyduk.

Sn. Bakanımız ile 2025 Aile Yılı kapsamında Nevşehir’imizde hayata geçirilecek çalışmalar, projeler, yatırımlar, sosyal yardımlar ve hizmetler üzerine istişarelerde bulunduk.

Nazik ziyaretleri ve şehrimize verdikleri desteklerden dolayı Sn. Bakanımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam