reklam

ARTIK İNANMAYIN BU KAN EMİCİLERE « nevsehir haber

4 Temmuz 2024 - 20:56

ARTIK İNANMAYIN BU KAN EMİCİLERE

Son Güncelleme :

02 Temmuz 2021 - 10:43

reklam
ARTIK İNANMAYIN BU KAN EMİCİLERE
reklam

NEVŞEHİR (TRENDHABER)- Nevşehir’de   F.K. isimli şahısı kamu görevlisi olarak arayıp, oğlunun terör örgütüne üye yapıldığı ve hakkında dava açıldığını belirterek,bununla ilgili mücadele edilmesi için 225 bin TL değerinde Altın,Dolar,Euro ve Türk lirasını dolandıran  2 kişi, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü  ekipleri tarafından dan yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde yaşayan F.K.’yi kamu görevlisi olarak arayan bir kişi, oğlunun terör örgütüne üye yapıldığını ve hakkında dava açıldığını belirterek,bu dava ile ilgili olarak 225 bin TL parayı kendilerine vermeleri halinde,oğlunun uğradığı bu zarardan kurtulacağını beyan etti.

Bu sözlere inanan FK.’de telefon ile görüştüğü kişiye 225 bin TL değerinde Altın,Dolar,Euro ve Türk parasını temin ederek verdi.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan F.K. isimli şahıs,  112 İhbar hattını arayarak kendisini dolandıranlardan şikâyetçi oldu.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile  Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT(Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda, söz konusu şahısların A.T. ve E.Y. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Yapılan teknik takip sonucu; şüpheli şahıslar, Kayseri yakınlarında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kullandıkları araç ile birlikte dolandırıcılık olayına konu para, altın ve dövizler ile birlikte yakalandı.

Yakalanan A.T. isimli şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli E.Y. hakkında ise denetimli serbestlik kararı verilerek serbest bırakıldı.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam