reklam
reklam

AK Parti’den 4 Mahalleye Mahalle Başkanı Atandı « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 21:06

AK Parti’den 4 Mahalleye Mahalle Başkanı Atandı

Son Güncelleme :

18 Şubat 2025 - 18:32

reklam
AK Parti’den 4 Mahalleye Mahalle Başkanı Atandı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir  Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahallelerde oluşturulan Mahalle Başkanlarına yetki belgeleri takdim edildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen’in de hazır bulunduğu AK Parti Mahalle Başkanı yetki belgesi takdimini  AK Parti İl Başkanı Avukat Muhammed Feyzi Aygün yaparken, AK Parti Mahalle Başkanı yetkilendirilmesinin bundan sonraki süreçte de süreceğini kaydetti.

Başkan Aygün konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu; “ Teşkilatımız her daim sahada, her zaman hazır!

Güzelyurt Mah. – Hakan Yanar

350 Evler Mah. – Muzaffer Duru

Yeni Mah. – Şeref Yılmaz

Sümer Mah. – Regaip Yaşar

Bekdik Mah. (3. Etap) – Hacer Kazan

Bekdik Mah. (4. Etap) – Mehmet Ertuğrul

Bekdik Mah. (5. Etap) – Gökhan Cingitaş

Mahalle başkanlarımızın atamasını gerçekleştirdik. Mahalle teşkilatlarımız, siyasetin en dinamik gücü, sahadaki en güçlü sesidir. Birlik ve beraberlik içinde, davamızı her sokağa, her haneye taşımaya kararlıyız. Görev alan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Daha güçlü bir Nevşehir için durmadan çalışacağız!”

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam