reklam

AK Parti Nevşehir Milletvekili Özgün`den Nar Beldesine Kapsamlı Ziyaret « nevsehir haber

1 Temmuz 2024 - 12:57

AK Parti Nevşehir Milletvekili Özgün`den Nar Beldesine Kapsamlı Ziyaret

Son Güncelleme :

29 Haziran 2024 - 9:03

reklam
AK Parti Nevşehir Milletvekili Özgün`den Nar Beldesine Kapsamlı Ziyaret
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında bir dizi temaslarda bulundu.

Ziyaret programına taziye ziyaretleri ile başlayan Özgün, geçtiğimiz günlerde vefat eden Narlı vatandaşların ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Milletvekili Özgün, acılı ailelere destek olmanın ve yanlarında bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Taziye ziyaretlerinin ardından Nar beldesinde halkla buluşan Süleyman Özgün, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Nar belde halkıyla birebir sohbet eden Özgün, halkın ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldı.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’i makamında ziyaret eden Özgün, Özçelik ve Belediye Meclis üyeleri ve çalışanlar ile bir araya gelerek, Nar beldesinin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda, Nar Belediyesi hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gereken konular üzerinde duruldu.

Son olarak, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Nar beldesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, projelere ilişkin bilgiler aldı. Taşkın Sel Koruma kanalının beldede yaşanacak olumsuzlukları engellemeye yönelik önemli bir proje olduğunu belirten Özgün, bu projelerin Kasabaya sağlayacağı katkıları vurguladı.

Milletvekili Özgün, Nar   beldesine yaptığı ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, “Nar beldesinin sorunlarını yerinde görmek ve halkımızla bir araya gelmek bizim için çok önemli. Narlı hemşehrilerimizin taleplerini dinleyerek, çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam