reklam

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÜLKÜ ASLAN’A İLÇE VE BELDELERDEN TAM DESTEK « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 16:23

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÜLKÜ ASLAN’A İLÇE VE BELDELERDEN TAM DESTEK

Son Güncelleme :

26 Mart 2023 - 9:14

reklam
AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÜLKÜ ASLAN’A İLÇE VE BELDELERDEN TAM DESTEK
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Ülkü Aslan, kısa bir zamanda ulaşabildiği kadar delegeye ulaşarak tanışma ve destek isteme görüşmeleri gerçekleştirdi.

Nevşehir’de,  Türkiye Yüzyılında mutlaka bir Kadın milletvekili olması gerektiğini vurgulayan Aslan, memleketimizin daha hızlı büyüyüp kalkınması için muhakkak halkımızın yıllardır talep ettiği Kadın Milletvekiline 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel Seçimi’ nde kavuşturulmasının gerektiğine değindi.

Delegelerle görüşmeleri esnasında Temayül yoklamasının öneminden bahseden ve bir kadın adayı mutlaka listeye yazmaları gerektiğini vurgulayan Ülkü Aslan, 5 büyük ilçe ve 3 beldeden tam destek aldı.

Temayül yoklamasına katılan her bir delegeyi kapıda nezaketle karşılayan ve herkesle tokalaşıp, kucaklaşan aday adayı Ülkü Aslan, ” Bu yıl ilk defa oyların  aracısız direk olarak Cumhurbaşkanımıza ulaştığı bir temayül yoklaması yapıldı. Demokrasinin en güzel örneklerinden birini yaşadık. Saygının ve tevazunun ön planda olduğu Temayül yoklamasını saat 16:00 itibariyle tamamladık. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım. Bu şehrin ilk Kadın Vekili olma yolunda emin adımlarla yürüyorum. Delegelerimiz halkımızın temsilcisi olarak, halkın takdirini bugün sayın Cumhurbaşkanımıza direk ulaştırmıştır. Ulaşabildiğimiz herkese ulaştık, ulaşamadığımız herkesi kapıda karşıladım ve desteklerini istedim. Birçok ilçe ve beldeden tam destek aldım. İnşallah listeye gireceğim ve şehrimizin vekaletine aday olacağım. Vekil olarak da memleketime çok yakışacağıma ve en doğru temsili gerçekleştireceğime inancım sonsuzdur. Ben halkın tam da içinden çıkıp aday adayı oldum o nedenle halkımızın her kesiminden destek aldım. Bu şehirde tokalaşmadığımız, kucaklaşmadığımız hiç bir vatandaşımız kalmayacak inşallah. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Aday adayı Ülkü Aslan, Temayül sonrası ise  Gör-Bir Derneği’ni ziyaret etti.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam