reklam
reklam

AK Parti Heyeti, 3 Bakan Ziyareti Yaptı « nevsehir haber

9 Mayıs 2025 - 23:28

AK Parti Heyeti, 3 Bakan Ziyareti Yaptı

Son Güncelleme :

31 Ocak 2025 - 9:34

reklam
AK Parti Heyeti, 3 Bakan Ziyareti Yaptı
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir heyeti, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamlarında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Söz konusu ziyaretlere ilişkin bilgilendirme AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün tarafından sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.

Başkan Aygün 3 bakan ziyaretine ilişkin olarak şu bilgileri aktardı; “ AK Parti Heyeti olarak şehrimize katma değer sağlayacak çalışmalar için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Milletvekillerimiz Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Merkez İlçe Başkanımız Serhat Sonugelen ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ettik.

Nevşehir’imiz için önemli bir çok konuda verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliği ve şehrimizin gelişimi için verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Milletvekillerimiz Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Merkez İlçe Başkanımız Serhat Sonugelen ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik.

Nevşehir’imizin gündeminde olan konularla ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliği ve şehrimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

Şehrimizdeki Adalet Bakanlığı hizmetlerini geliştirmek, fiziki olarak yeterliliğini arttırmak ve hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunmak için Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Arz ettiğimiz konularda tam destek olacağını belirten ve bürokratik işlemlere başlanması için hızlıca talimatlandıran Kıymetli Bakanımıza nazik misafirperverliği, ilgileri ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Şehrimizi Türkiye Yüzyılına yakışır hale getirmek için durmadan, yorulmadan; çalışacağız, çalışacağız ve çalışacağız.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam