reklam

47 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler « nevsehir haber

30 Haziran 2024 - 22:35

47 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

Son Güncelleme :

27 Haziran 2024 - 17:40

reklam
47 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Öğretmen Lisesi’nin 1976-1977 yılı mezunu 13 kız öğrenci, 47 yıl sonra Nevşehir’de bir araya gelerek eski günlerini yad ettiler.

Nevşehir Öğretmen Lisesi’nden mezun olarak Türkiye’nin değişik şehirlerinde öğretmen olarak görev yaptıktan emekli olan 13 emekli öğretmen,  47 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

Eğitim gördükleri ve halen Anadolu Lisesi olarak eğitimin sürdüğü Nevşehir Öğretmen Lisesi’  ni de ziyaret eden emekli öğretmenlerden Emine Yolveren : “ 47 yıl sonra aynı sırayı aynı sınıfı paylaştığımız, aynı havayı soluduğumuz arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Geçmişte olduğu gibi şu an bulunduğumuz Karadeniz Pasta salonu bizim ortak buluşma noktamızdı.46  yıl sonra okulumuzu ziyaret edip, yeniden ortak buluşma noktamız olan kimi zaman okulu kırarak Paskalya Çöreği ve dondurma almak için gelip arkadaşlarımızla buluştuğumuz, sohbet ettiğimiz bu yerde yeniden bir araya geldik. Burada anılarımızı tazeledik. Ama çok büyük değişikliklerin olduğunu gördük. Buraya adeta kendi ailemize   gelir gibi mutlu olduk.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam