reklam
reklam

19 MAYIS KUTLAMALARI DERİNKUYU İLÇESİNDE DE RENKLİ GEÇTİ « nevsehir haber

30 Ekim 2025 - 11:59

19 MAYIS KUTLAMALARI DERİNKUYU İLÇESİNDE DE RENKLİ GEÇTİ

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2024 - 15:51

reklam
19 MAYIS KUTLAMALARI DERİNKUYU İLÇESİNDE DE RENKLİ GEÇTİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Derinkuyu ilçesinde Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilçe çim futbol sahasında devam etti.

Buradaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okudular.

Halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından okçuluk takımı bir gösteri yaptı.

Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’nin yanı sıra askeri ve mülki yetkililerinin katıldığı etkinliklere vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, açıklamasında; “ Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam