reklam
reklam

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü’nden Vali Aktaş’a Ziyaret « nevsehir haber

9 Temmuz 2025 - 13:21

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü’nden Vali Aktaş’a Ziyaret

Son Güncelleme :

19 Şubat 2019 - 7:18

reklam
Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü’nden Vali Aktaş’a Ziyaret
reklam

Ankara Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Kurumu Odak Yayıncılık’tan Özay Sağır ve beraberindekiler Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Ankara Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Kurumu Odak Yayıncılık’tan Ethem Kut, Bilgi Toplama ile Destek Hizmetleri Koordinatörü Beyhan Sayın ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cemal Çarboğa katıldı.

Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Özay Sağır, beraberinde Kut, Koordinatör Sayın ve Doç. Dr. Çarboğa’ya teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Odak Yayıncılık’tan Özay Sağır ise; Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü’nün (BOREN) çalışmaları hakkında Vali Aktaş’a bilgiler verdi.

İstişare ve bilgi alış verişinin ardından ziyaret sona erdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam