


NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Her daim tamamen iyi dileklerle başladığımız yeni yıla , gerçekte DÜNYA ya ait olmadığına inanmadığımız VENÜS gezegeninde keşfini beklediğimiz VENÜS Yanardağı misali zamlarla uyardık.
Aralık ayının 20 sinde Dolardaki dalgalanmaların hissedilir oranda en alt düzeylere ulaştığı böyle bir süreçte, Dolardaki füze çıkışlı artışlarla beraber üç harfli alışveriş merkezlerinin satıma sunduğu ürünlerde yaptığı artışa paralel olarak, fiyatların füze gibi düşmesini beklerken,2022 yılının ilk gününde alınan zam kararları bu yılında vatandaş açısından AZAMİ ZAM yılı olacağı yönündeki düşünceleri adeta pekiştirdi.
Başta akaryakıt ürünleri olmak üzere, doğalgaz ve elektriğe yapılan KALLAVİ zamlar vatandaşlarda ‘ DÜĞÜN DEĞİL, BAYRAM DEĞİL, ENİŞTEM BENİ NİYE ÖPTÜ?’ şeklinde değerlendirildi.
Öyle ya her bir ekonomik ilerleme veya düşüşün ana belirleyicisi konumundaki DOLAR dizginlenmiş ama yürek ve benliklerinde en temel ekonomik çıkar odağını ZAM olarak ifadelendirilen bir anlayışın ,CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN MANTIĞININ BİR GEREĞİ olduğuna asla ama asla inanmak istemediğimizi buradan bir kez daha ifade etmekte yarar görüyoruz.
BU ZAMLARI GERİ ALIN, OLMAZ MI ?