reklam

VEKİLİMİZ AÇIKGÖZ ‘ YATIRIM,İSTİHDAM,ÜRETİM,İHRACAT,BÜYÜME’ DEDİ « nevsehir haber

5 Temmuz 2024 - 17:27

VEKİLİMİZ AÇIKGÖZ ‘ YATIRIM,İSTİHDAM,ÜRETİM,İHRACAT,BÜYÜME’ DEDİ

reklam
VEKİLİMİZ AÇIKGÖZ ‘ YATIRIM,İSTİHDAM,ÜRETİM,İHRACAT,BÜYÜME’ DEDİ
Son Güncelleme :

27 Aralık 2021 - 11:46

reklam

YA RABBİ,  BİZE BU ANLAMLI İFADELERİ  GÖSTERDİĞİN İÇİN SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN SANA

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Aylardan beri pek bi muhterem  AK  Parti Milletvekilimin bu şehirdeki yatırım yaparak öncelikli olarak üretim, istihdam ve böylelikle şehrin ekonomik anlamda gelişmesine katkı sunabilecek bir ifadesini,bir açıklamasını ve bir anlamda da olsa buna benzer bir düşüncesini yakalayabilir miyiz diye düşünürken sonunda bu ifadeleri vallahi de billahi de bulmanın heyecanı içerisinde Rabbime şükür ettim.

Düşünebiliyor musunuz muhterem vekilim Mustafa Açıkgöz,  AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlatılan ve son ekonomik gelişmelerin ele alındığı broşürlerin esnaflara tanıtımı münasebetiyle twitter hesabı üzerinden ; “ Yatırım, İstihdam,Üretim,İhracat ,Büyüme…” ifadesine yer vermiş.

Aman Allahım!!!, dünyanın en kıymetli hazinesine ulaşmanın ilk etaptaki mutluluğu içerisindeyim.   Nevşehir adına,bilimsel gelişme adına,şehrin bir bütün bazda kalkınması adına 2021 yılının  kanaatime göre en flaş gelişmesi.

Tebrik ediyorum aylar sonrasında yatırım,istihdam,üretim,ihracat ve büyüme gibi vekilimin çalışma temposuna asla uymasa da bu değerleri medya hesabı üzerinden ifade etmesi bile Cenab-ı Allah’a şükür edilmesi gereken bir temel değer.

Ama her şey yazmakla olmuyor değil mi pek canım vekilim.?  Sayın Cumhurbaşkanımın artık sırtından inip,ona katkı sunma, yatırımcılarla ‘Gelin kardeşler Nevşehir’de toplanıyoruz. Önce ACIGÖL OSB’deki işletme sayısını bir artıralım,sonrasında NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİNİN ÇABALARI  ile Karacaören köyüne kadar olan ve Nevşehir OSB’nin gelişim alanını da genişletecek hacimdeki yer için yeni yatırımcıları buraya çekmeye yönelik çalışmaya. Aaaa bitti mi ? Biter mi canım vekilim biter mi ? . Bakın Hacıbektaş ilçesi ağzını açmış bekliyor, Ankara-Mucur yol ayrımına kadar olan alanda nitelikli bir Organize Sanayi  Bölgesi ı oluşturmaya ve sonrasında da elbette KALABA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için yoğun çaba harcamaya.”

Vallahi sevindirdin be Mustafa Açıkgöz vekilim. Biz zaten bunu istiyorduk, aylardır yazıp çizdiklerimiz bu hülyaların acaba ne zaman gerçekleştirileceği idi.

Ama kaytarmak yok, yukarıdaki 2021 yılının en flaş sözünü yine Cumhurbaşkanımın sırtına yükleyip bir güzel köşede ‘Bir dönüm bostan, yan gel yat Osman’ hesabı içerisinde bu yükün kahramanlığını yapmak yok ama. Tamam mı sayın Vekilim ? Yatırımcılarla sıkı işbirliği,birbiri ardına toplantılar ve sonrasında inşaAllah ,hızla büyüyen ve gelişen Nevşehir fotoğrafları.

Vakit yük olma değil, yük alma zamanı.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam