


NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi sınırları içerisinde kalan KAPADOKYA HAVALİMANI’nda, havayolu taşımacılığın çağın gerektirdiği normlara uygun sağlıklı bir mekanizma içerisinde işleyişini sağlanabilmesinin en temel üst yapı hizmetlerinden biri konumundaki TERMİNAL binasının proje fotoğrafları, muhteremler muhteremi ve kendini sosyal medya adresinde ‘SEVDAMIZ NEVŞEHİR ‘ ifadesini sloganlaştıran sayın vekilimiz Mustafa Açıkgöz tarafından paylaşıldı.
KAYSERİ YENİ TERMİNAL BİNASI VE APRON BİNASININ 2023 YILINDA TAMAMLANACAĞI bilgisini hemencecik aktardıktan sonra tüm ruhu ile gönlü NEVŞEHİR SEVDASI İLE dopdolu sayın vekilimin şimdilik proje fotoğraflarını yayınlamaktan başka elimizden bir şey gelmediğini değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.
Başka başka şehirlerde SEVDALAR birer ikişer DEV YATIRIMA dönüştükçe ACABA NEVŞEHİR’DEMİ YOKSA SEVDA DA mı bir sıkıntı var ? diye kendimize soramadan edemediğimizin de bilinmesini istiyoruz.
Gerçekten NEVŞEHİR doğası, tarihi, kültürü ve insanlarıyla SEVDALANILMASI GEREKEN BİR COĞRAFYA.
AMA HEP SEVDAMIZ OLAN NEVŞEHİR, hep diğer şehirlerden YATIRIM BAZLI olarak fersah fersah gerilerdeki bir SEVDALI muamelesine maruz bırakılıyor izlemini bizde ziyadesiyle oluşuyor.
Alın size açık örnek, KAYSERİ YENİ TERMİNAL BİNASI VE APRON BİNASINI önümüzdeki yıl hizmete açıyor, biz ise halen PROJE FOTOĞRAFLARI ile avunma, hasılı kelam FOTOĞRAFINA BİLE HALEN SEVDALANMA PEŞİNDEYİZ.
Güzel ATLAR ÜLKESİ olarak bilinen KAPADOKYA’nın merkezi NEVŞEHİR’DE , NE OLUR YA, BİR KEZ AMA BİR KEZ DE OLSA ‘ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇİYOR özdeyişini bizde artık kararlı şekilde ortaya koyalım.
Ne diyelim yeni TERMİNAL binamız SEVDAMIZ NEVŞEHİR’E ŞİMDİDEN hayırlı olsun.