reklam
reklam

VAR MI TÜRKİYE YÜZYILINA NEVŞEHİR’DEN KATABİLECEĞİNİZ,  DEĞER TAŞIYABİLECEK  VİZYON PROJELERİNİZ MUHTEREMLER ? « nevsehir haber

20 Haziran 2025 - 05:29

VAR MI TÜRKİYE YÜZYILINA NEVŞEHİR’DEN KATABİLECEĞİNİZ,  DEĞER TAŞIYABİLECEK  VİZYON PROJELERİNİZ MUHTEREMLER ?

reklam
VAR MI TÜRKİYE YÜZYILINA NEVŞEHİR’DEN KATABİLECEĞİNİZ,  DEĞER TAŞIYABİLECEK  VİZYON PROJELERİNİZ MUHTEREMLER ?
Son Güncelleme :

10 Aralık 2022 - 12:32

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 2. Yüzyıl için ortaya koyduğu TÜRKİYE YÜZYILI hedefine uygun Nevşehir’den ne gibi dev proje veya projelerin vizyon oluşturabileceği merakla bekleniyor.

Gezim gezim gezmekten, eş dost ziyareti ile dostlar alışverişte görsün MANTIĞININ EN SİSTEMATİK YAPILANMASINI BİR EKSİKSİZ ORTAYA KOYMALARINA KARŞIN BU ŞEHRİN GEREK BUGÜNÜ VE GEREKSE YARINLARINI KUCAKLAYABİLECEK TARZDA, şehrimizde ciddi istihdam oluşturabilecek,  şehir genelinde turizm, tarım, hayvancılık, sanayi ve madencilik gibi bu şehrin en nitelikli zenginlik kaynakları arasındaki temel bu güçlerimizi çağın gerektirdiği teknolojik bir dizi yenilikleri de kullanmak şartı ile ekonomik gücümüzü KATMER KATMER aşabilecek düzeyde çabaları biz pek göremedik.

Muhteremlerin KOZAKLI ilçemize bağlı Karahasanlı köyü yakınlarında kurulması kararlaştırılan ancak işin çok net ve açık bir ifade ile izahı yapılacak olursa , jeotermal enerji değerlerimiz ile orantılandığında belki yüzde 10 u bile bulamayacak kapasitedeki KOZAKLI KARAHASANLI ORGANİZE SERA  BÖLGEMİZİ, sadece ve sadece 2023 yılının temelde en önemli vizyon projesi olarak algılamaktansa , daha büyük hedef projelere odaklanmaları gerektiğini buradan bir kez daha deklare ediyoruz.

Aziz devletimin ilgili bir kurumu olan MTA’nın bilimsel ölçütleri en temel yöntem olarak ortaya koyan bilimsel verileri ışığında ÜLKEMİN POTANSİYELİ EN YÜKSEK İLK 4 JEOTERMAL POTANSİYEL KAYNAKTAN BİRİ KONUMUNDA OLDUĞUNU GÖRMEKTEN DE YÜREKLERİMİZİN KABARDIĞI KOZAKLI İLÇEM SINIRLARINDA bir büyük OVA görünümündeki dev tarımsal alanlarda yürütülmesi öngörülen bir ORGANİZE SERA BÖLGESİ projesi, tam anlamıyla TÜRKİYE YÜZYILI’na şehrimden belki yükselebilecek en nitelikli bir proje neden olmasın düşüncesi içerisinde olduğumuz için bu satırları yazıyoruz.  Ama sahip olduğumuz bu dinamik gücü, şehrin birçok alanda gelişimine ciddi katkılar sağlayabilecek bir tarz içerisinde ele alınması arzusu içerisinde olmamıza rağmen , gerek siyasal iktidar mensupları ve gerekse de STK’lar ve idarecilerin bu yönlü bir çaba içerisinde olmadığını gözlemlemek bizlere büyük bir acı veriyor.

Şehrimde sadece ve sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtından  ‘İNMEM DE ALLAH İNMEM KARDEŞİM SAYIN CUMHURBAŞKANIMIN SIRTINDAN ÖMRÜ BİLLAH. SAYIN CUMHURBAŞKANIM,  SEN ÇALIŞ, BİZİM ÇALIŞMAYA ZATEN İHTİYACIMIZ YOK, HABİRE ÇALIŞ BEN SENİN ÇALIŞMALARINI ANCAK VE ANCAK SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDAN YAZAR ÇİZERİM , EH ARADA SIRADA DA TOPLANTILARDA NEYİM BİZE SÖZ VERİLDİĞİNDE DEKLARE EDERİM, SONRASI ALLAH KERİM. ‘ imajını temel bir siyasi yaşam tarzı haline getirmiş siyasetçilerimiz etkin olduğu sürece, bu şehirde büyüme, gelişme ve kalkınma hareketliliğine planlı ve projeli bir şekilde hazır olduğumuzu ifade etmek bile ancak ve ancak LA FONTAİN hikayeleri işe eş değer nokta oluşturmaktan öte gitmez.

Sonrasında hemen dibimizdeki AKSARAY ve KAYSERİ,  ekonomik büyüme ivmelerinde ALIR BAŞINI GİDER, BİZ DE ONLARA ANCAK VE ANCAK  BAKA BAKA KENDİMİZDEN GEÇERİZ.O şehirler bize BAKTIRIVERİRLER,ama biz BAKA BAKA kalmayı TÜRKİYE YÜZYILI’na eş değer bir İNANÇ SİSTEMİ olarak dilden dile iletir dururuz.

Öyle ya canım sayın Cumhurbaşkanı çalışıyor, çevre şehirlerde MAŞAALLAH çalışıyor, ne gerek var NEVŞEHİR’in projelerle devasa istihdam potansiyelleri oluşturup, ülkenin büyüyen DEV ŞEHRİ olmaya. Ne me lazım, BAKA BAKA çevremize CAKA bile  satarız.

Türkçesi, TÜRKİYE YÜZYILI’na  NEVŞEHİR’in ulaştırılması BROŞÜR DAĞITMAKLA OLMAZ, PROJE ÜRETMEK VE BUNLARI UYGULAMAKTAN GEÇER.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam