reklam

POTANSİYEL DİNAMİKLERİMİZİ DEĞERLENDİREBİLECEK MİLLETVEKİLLERİ ARIYORUZ « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 12:31

POTANSİYEL DİNAMİKLERİMİZİ DEĞERLENDİREBİLECEK MİLLETVEKİLLERİ ARIYORUZ

reklam
POTANSİYEL DİNAMİKLERİMİZİ DEĞERLENDİREBİLECEK MİLLETVEKİLLERİ ARIYORUZ
Son Güncelleme :

10 Mart 2023 - 14:50

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçiminin gerçekleştirilmesine yönelik kararı imzalamasının ardından artık gözler siyaset arenasına çevrildi.

Gerçekleştirilecek seçimler öncesinde, verdiği karar ile birlikte adeta Türkiye Genel Seçimine benzer bir mekanizmanın oluştuğu ve bu sonucu yıllardan beri istikrarlı bir şekilde ortaya koyan Nevşehir kamuoyunun kararı bir nebzede önemli bir değer olarak karşımıza çıkıyor.

Sadece Cuma mesajlarında bu aziz milletin evlatlarını hatırlayan, gazeteciler arasında ayrımcılığı temel bir siyasi yaklaşım olarak algılatan ve bunu geçerli bir yöntem olarak yapmanın EGO ve KİBİR’ini yaşayan milletvekillerini çok net ve kesin bir gözle gören ve gözlemleyen biri olarak ifade etmek gerekirse,  bu anlayışta olan muhteremin milletvekili olarak belirlenmesinin artık CİLALI TAŞ DEVRİNE bile mahsus olmayan bir düşünce olduğunun bilinmesinin vazgeçilmez bir gerçek olduğunun altını çizmek isteriz.

Hangi siyasi parti olursa olsun halkı ile bütünleşen ve bu şehrin sahip olduğu potansiyel dinamikleri ekonomik hayata geçirmek suretiyle İŞSİZLİK ile köklü bir mücadeleye bayraktarlık yapacağının bilinci içerisinde hareket eden kişi veya kişilerin milletvekili adayı olarak belirlenmesini siyasi partilerden özellikle istirham ediyoruz.

Değişen, dönüşen ve gelişen bir anlayışı bir siyaset yapılanması olarak gözlemleyen milletvekiline her geçen günden daha fazla ihtiyacımız olduğunun bilinmesini istiyoruz.

Milli ve manevi değerleri genetiğine işlemiş olmanın yanı sıra, şehrim merkezi başta olmak üzere genel anlamda şehrimin dinamiklerini çok iyi bilen,bunları değerlendirebilme adına gecesini gündüzüne katabilecek bir vekil olunmasının 21. YÜZYIL TÜRKİYESİ’ne adaptasyon noktasında da önemli olduğunun fark edilmesi gerekiyor. Farkı Fark edenin Farklılığı kavrayabileceği gerçeğinden hareketle ağzı laf yapan değil, beyni iş yapan milletvekillerine gerçek anlamda ihtiyacımızın olduğunu artık biliyoruz. Laf ile Peynir gemisinin yürümeyeceğine ruhundan inanan insanların bizleri Ankara’da daha iyi temsil edeceğine ve hangi şekilde olursa olsun sahip olduğumuz doğal, tarihi, kültürel zenginliklerimizin yanı sıra madencilik ,turizm, sanayi, tarım ve hayvancılık alanında ,1960 lı yılların kafası ile değil 21. Yüzyıl gerçeği ile hareket edebilen beyinlerle bu şehrin ülke genelinde örnek bir çaba ortaya koyacağına olan inancımızı ortaya koyuyor, yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını yüceler yücesi Rabbimizden niyaz ediyoruz.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam