reklam

NTSO’NUN AB PROJESİ SEQUEL’İN FİNAL TOPLANTISI « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 10:07

NTSO’NUN AB PROJESİ SEQUEL’İN FİNAL TOPLANTISI

reklam
NTSO’NUN AB PROJESİ SEQUEL’İN FİNAL TOPLANTISI
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 6:51

reklam

Odamız koordinatörlüğünde Türkiye’den Nevşehir HBV Üniversitesi ve Kapadokya Gelişim Derneği Avrupa’dan İngiltere, Hollanda, Finlandiya ve İspanya’nın üniversite ve kobilerinin ortaklığında yürütülerek tamamlanan Erasmus+ projesi final toplantısı 20 Aralık saat 10:00 da Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

“Nitelikli Girişimcilik ile Kaliteli İşletmeler” “SEQUEL” isimli projenin ana çıkış noktası girişimcilik eğitimlerine yeni bir soluk getirerek daha genç grupları farklı sistemle girişimciliğe sevk etmek.

Proje ve final toplantısı hakkında açıklama yapan NTSO Başkanı PARMAKSIZ “ Oda olarak ülke ekonomisinin geleceği gençleri girişimciliğe yönlendirmenin önemli olduğunun farkındayız, bu amaçla AB destekleri ile bir çalışma yaptık ve güzel sonuçlar elde ettik. Avrupa’dan 4, şehrimizden 2 ortağımızla birlikte elde ettiğimiz sonuçları test ettik, proje ile eğitimde yeni bir sistem oluşturmaya çalıştık.

Bunu elde etmek için Avrupa’dan ve Türkiye’den 200 ün üzerinde girişimci ve girişimci adayı ile görüşmeler yaptık.

Elde ettiğimiz bütün sonuçları ve sosyo-drama ile girişimcilik eğitim yönteminin tanıtılacağı final toplantısına girişimcilikle alakalı herkesin katılımını bekleriz” dedi.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam