reklam
reklam

NAR BELDESİ,  BUTİK OTELCİLİĞİN MERKEZİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR « nevsehir haber

30 Eylül 2025 - 19:31

NAR BELDESİ,  BUTİK OTELCİLİĞİN MERKEZİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

reklam
NAR BELDESİ,  BUTİK OTELCİLİĞİN MERKEZİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2022 - 10:27

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Doğası,tarihi,kültürü ve yeşilliği ile Kapadokya bölgesinin en müstesna merkezlerinden biri olan Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi,konaklama tesislerinin son yıllarda yoğunlaştığı beldelerden biri haline geldi.

2015 li yıllara kadar birkaç pansiyon türü konaklama tesisinin bulunduğu Nar beldesi turizmcileri adeta kendine bir mıknatıs gibi çekiyor. Bölgede artan yerli ve yabancı turist yoğunluğunun da etkisi ile farklı yerleşim alanlarında konaklama tesisi hizmeti vermek isteyen turizm işletmecilerin odağında bulunan en önemli merkezlerden biri haline gelen Nar beldesi,her geçen gün artan potansiyel değeri ile Kapadokya bölgesinin yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.

20 yi aşkın butik otel tarzı konaklama tesisinin hizmet sunduğu Kapadokya bölgesinin YEŞİLLİKLER MERKEZİ OLMASI NEDENİYLE OKSİJEN KAYNAĞI halindeki Nar beldesindeki bu hızlı hareketliliğin önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam