reklam

MUTFAKTA FARKLI VE ÇAĞDAŞ TASARIMLARIN ADRESİ VANUCCİ MUTFAK HİZMETE AÇILDI « nevsehir haber

1 Temmuz 2024 - 00:24

MUTFAKTA FARKLI VE ÇAĞDAŞ TASARIMLARIN ADRESİ VANUCCİ MUTFAK HİZMETE AÇILDI

reklam
MUTFAKTA FARKLI VE ÇAĞDAŞ  TASARIMLARIN ADRESİ VANUCCİ MUTFAK HİZMETE AÇILDI
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 17:01

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Mükemmellik yolculuğunda tüm paydaşlarını dahil ederek ilerleyen, toplumuna ve dünyaya katkı sunan öncü dünya markası olmak vizyonu ile hareket eden eden Türkiye mutfak sektörünün en prestijli markası olan ‘Vanucci Mutfak’ 50. bayisini Nevşehir’de düzenlenen muhteşem tören ile açtı.

Vanucci Mutfak’ın , Türkiye genelindeki 50. Bayii,  Yönetim Kurulu Başkanlığını NTSO Başkanı Mermet Arif Parmaksız’ın yaptığı  ARPAR İnşaat Turizm Ticaret A.Ş. oldu.

Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerinde hizmete kazandırılan Vanucci Mutfak’ın açılışına, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  İl Jandarma Komutanı Murat Yakın, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Başkan Yardımcıları Ekrem Nurlu, Habil Uluer, NTSO Genel Sekreteri İbrahim Akgür, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Sulusaray Belediye Başkanı Fatih Kalkan, Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB)  Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, Nevşehir Tapu Müdürü Songül Ekinci, Nevşehir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz, KOSGEB Nevşehir İl Müdürü Ali Usta, Kapadokya Alan Başkan Yardımcısı Yunus Başar, Nevşehir Organize Sanayi Müdürü Mehmet Samet Kafalı, daire müdürleri başkanları katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO) Başkanı ve ARPAR İnşaat Turizm Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, mutfak sektörünün Nevşehir’de  eksikliğini hissederek böyle bir çalışmanın içerisine girdiklerini belirterek, bu kapsamda 2024 yılı başından itibaren dünyaca ünlü bir markayı Nevşehir’e  kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Parmaksız, açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Vanucci ailesi adına Seranit Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç, firma olarak ülke genelindeki 50. Bayiyi aynı zamanda il plakası da 50 olan Nevşehir’de hizmete açılış töreninde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da Nevşehir’e böyle bir bayiinin kazandırılmasında çaba harcayan NTSO Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’a teşekkür ederek, hizmete açılan Vanucci Mutfak’ın hayırlı olması dileklerini iletti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’da.  Şehrin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak bu yerin hayırlı olması dileklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duaları eşliğinde hizmete açılan Vanucci Mutfak Nevşehir bayiinin açılış kurdelesini Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Parmaksızlar AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda NTSO Başkanı Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Seranit ve Vanucci ailesi adına Seranit Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç protokol üyeleri ile birlikte kestiler.

Program açılış kurdelasının kesilmesi ve ikramlarla sona erdi.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam