reklam
reklam

KOSGEB DESTEĞİNE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR « nevsehir haber

11 Şubat 2025 - 02:46

KOSGEB DESTEĞİNE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

reklam
KOSGEB DESTEĞİNE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 21:17

reklam

KOSGEB DESTEĞİNE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM’ın açıkladığı KOBİ’lere verilecek 50 bin lira destek ile ilgili başvurular Pazartesi günü başlıyor. KOSGEB tarafından verilecek olan Sıfır Faizli İşletme Desteği faizsiz ve ilk 12 ay ödemesiz,36 ay vadeli olarak geri ödenecek.

KOBİ’lere sağlanacak destek için başvurular 19 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 09.00’da başlayıp, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 24.00’da sona erecek ve başvurular KOSGEB’in internet sitesi üzerinden (kredi.kosgeb.gov.tr)yapılacaktır. Destekten faydalanmak isteyen işletmelerin KOSGEB veri tabanına kayıtlı olması ve KOBİ beyannamesinin güncel olması gerekirken, internet adresi üzerinden yapılacak başvuruda işletmenin isim, unvan, iletişim bilgilerini ve talep edilen kredi miktarını sisteme girerek başvuruyu tamamlayacaktır. Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, başvuru sırası ile ilgili herhangi bir öncelik olmayacak, işletmelerin değerlendirme kriterleri ve TÜİK verilerinde belirtilen il kotalarına göre destek almaya hak kazanan işletmeler tespit edilecektir. Destek almaya hak kazanan işletmeler KOSGEB’in internet sitesi üzerinden alacakları belge ile anlaşmalı olan bankaya gidecektir.

Üretici ve girişimcilerimizin her zaman yanında olanAK PARTİ Hükümetimizindestek çalışmaları bundan sonra da devam edecek olup, destek almaya hak kazanacak olan işletmelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Programda yer alan Bankalar:

– Akbank T.A.Ş.

– Denizbank A.Ş.

– Garanti Bankası A.Ş.

– Halk Bankası A.Ş.

– İş Bankası A.Ş.

– QNB Finansbank A.Ş.

– Vakıflar Bankası T.A.O.

– Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam