
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, son iki yılda Kırşehir geneline kazandırılan projeleri ve yatırımları. Erkan, “Kırşehir’e sadece sözle değil, icraatla hizmet ediyoruz” dedi.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir’e yönelik kamu yatırımları hakkında kapsamlı bir açıklama yaptı. Erkan, sadece son iki yılda kente 5 milyar TL’yi aşan yatırımlar kazandırıldığını belirtti. Savunma sanayiinden sağlığa, ulaşımdan tarıma, eğitimden gençlik projelerine kadar birçok alanda hayata geçirilen çalışmalara değinen Erkan, Kırşehir’in artık “kaynak yok” denilen değil, her alanda gelişen bir şehir olduğunu vurguladı.
Kırşehir, MKE’nin kurulacak yeni savunma sanayi fabrikasıyla ekonomik kalkınma sürecine Girdi. Bu tesis, binlerce kişiye istihdam sağlayacak.
PETLAS, 2026’DA 2500 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLECEĞİ İKİNCİ FABRİKASINI KIRŞEHİR’E KURMA KARARI ALDI
– YATIRIMIN BEDELİ 800 MİLYON DOLAR
– YILDA 10 MİLYON LASTİK ÜRETİLECEK
NİĞDE’YE 1 MİLYAR DOLARLIK ENERJİ YATIRIMI
Türkiye’nin enerji alanındaki önemli yatırımlarından biri olan Niğde Bor depolamalı güneş santrali projesi hayata geçirilmek üzere son aşamaya geldi. Proje, toplamda 1100 megavat kapasiteye sahip olacak ve yaklaşık 1 milyar dolar değerinde bir yatırımı temsil ediyor.
Sadece gerek Kırşehir ve gerekse Niğde’ye yapılan ve yapılması öngörülen yatırımlarla ilgili kısa öz bilgiler.
NEVŞEHİR’Mİ ? AAAAaaaaaa ne demek efendim ne demek ?
DURMAK YOK ZİYARETLERE DEVAMMMM, Niğde ve Kırşehir yatırım ziyaretinde biz aziz hemşehrileri ZİYARET YATIRIMI derdinde.
ARTIK BİZLERDE NE GAM, NE HÜZÜN, SAHNEYE ÇIKMALI ARTIK YÜZÜN dercesine hemde.
HALKLA KUCAKLAŞMAYA DEVAMMM. Hem DÜNYA ŞEHRİ YATIRIMI MATIRIMI NE YAPACAK CANIM ? DEV ENERJİ YATIRIMI İÇİN MKE ‘nin DEV YATIRIMI İMİŞ, BİZİ NE İLGİLENDİRİYOR Kİ, CAN SIRAH Bİ ŞEKİL VE TARZDA ZİYARETLERE DEVAM, KOMŞU ŞEHİRLER YATIRIMLA İSTİHDAM ARTIRMAYA EKONOMİ BÜYÜTMEYE ÇABA HARCARKEN,BİZ ZİYARETLERLE BÜYÜMEYİ DENİYORUZ. Allah’dan umud kesilmez, bakarsınız ZİYARET EKONOMİSİ birden bire DÜNYA DEVİ OLARAK İFADE ETTİĞİMİZ ŞEHRİME DE PİYANGO GİBİ VURUR NEME LAZIM.ŞİMDİDEN PEŞİN HÜKÜMLÜ OLUNUR MU ? Ellerimizi açıt YA RABBİ İSTİHDAM,ÜRETİM, BİZİ DÜNYA YAPACAK MARKA DEĞERLERİMİZ, Ama
ŞEHRİMDE DEV YATIRIM MI ?VALLAHİ KONU KOMŞU İLLER AYA DOĞRU ÇIKARKEN BİZ ŞEHRİYE ÇORBASI ile gelişme ağını inşallah sağlayabileceğiz bu gidiş ile.
Yat MAYA DEVAM.
Güzel VE BOL MUHABBETLİ renkli rüyalara devammmmmmmm.
Biz DÜNYA ŞEHRİYİZ NE DE OLSA ZİYARET EN TEMEL ŞABLONLU YATIRIM HAMLEMİZ.
NE GEREK VAR İSTİHDAM,ÜRETİM, İHRACATA ŞEHRİMDE ? .
Yapan bazı işletmeler YOK DEĞİL VAR,HANİ HİÇ YOK DEĞİL YANIŞ MANIŞ ANNAMAYIN HAAAA.
Biz de çalışıyoruz, hem NASIL HUMMALI MUMMALI ÇALIŞMA.
İŞİN ÖZETİ KOMŞU İLLERİN HESABINA DEV YATIRIM, BİZİM HESABIMIZA YAT ma DÜŞTÜ.
HEPSİ Bu. DAHA BİZ CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞINA AİT İNTERNET SİTESİNDE CİMER’E İLETİLEN İŞLEMLERDE HALKIN ÇÖZÜME KAVUŞTURULAN İSTEKLERİ BAŞLIĞI İLE VERİLEN BÖLÜMÜNDE KOSKOCAMANAH NEVŞEHİR YAZISI İLE UÇHİSAR BELDEMDEKİ KALENİN FOTOĞRAFININ ALTINDA Aynı yazıyı buraya da aktarıyorum,daha gerçekçi olması adına; ” Karaköy İskelesi çevresinde bulunan alanda parke taşlarının düzensiz olması nedeniyle yayaların düşme riski yaşadığı yönündeki şikayetin CİMER’e iletilmesi sonrasında, bölgede gerekli düzenleme ve parke onarım çalışmaları gerçekleştirilerek söz konusu sorun giderildi.” YAZISINI BİLE HALEN KALDIRAMADIK, BİZ DE TUTUP NEVŞEHİR ‘de yatırım beklentisine girdik. 41 yıllık gazeteciyim halen KARAKÖY İSKELESİNİ CAAANIM ŞEHRİMDE BULAMADIM, BULANLAR VAR İSE BİLGİLENDİREBİLİRLERSE DE SEVİRİM, NE DEMEK CANIK KARAKÖY İSKELESİ, HAYALİ BİLE CİHANA DEĞER YANİ. SAĞOLASINIZ İLETİŞİM BAŞKANLIĞIMIZ.
Bize UYKU çok güzel yakışıyor, Öyle ki GENLERİMİZE İŞLEMİŞ .
Mışıl mışıl uykular caanım şehrim .


