reklam
reklam

BU TÜR PARTİ TOPLANTILARINI KOZAKLI İLÇEME ÇEKMEK ZOR OLMASA GEREK ÇALIŞKAN VEKİLİM « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 20:27

BU TÜR PARTİ TOPLANTILARINI KOZAKLI İLÇEME ÇEKMEK ZOR OLMASA GEREK ÇALIŞKAN VEKİLİM

reklam
BU TÜR PARTİ TOPLANTILARINI KOZAKLI İLÇEME ÇEKMEK ZOR OLMASA GEREK ÇALIŞKAN VEKİLİM
Son Güncelleme :

10 Aralık 2023 - 11:23

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Kim ne derse desin,  ülkemiz genelindeki siyasi partilerin toplantı ve benzeri etkinlikler için genelinde. siyasi partilerimizin pek bi muhterem,pek bi muhteşem siyaset ehillerimizin  iki yerleşim merkezi tercihi var, birisi ANKARA’NIN KIZILCAHAMAM ilçesi, diğeri TERMAL MERKEZLER DİYARI AYFONKARAHİSAR. Biz NEVŞEHİR olarak sadece BAKAR BAKAR AĞLARIZ, SONRA DÖNÜP YİNE BAKAR BAKAR AĞLARIZ.

Helal olsun gerek KIZILCAHAMAM ve AFYONKARAHİSAR’lı A dan Z’ye yönetici, siyaset erbaplarına ve turizmcilerine, işi biliyorlar. Tüm donanımlarını bu istikamet üzere ortaya koymuşlar, partilerin toplantıları ile de KAYMAK ve BALI yemeyi mükemmel şekilde beceriyorlar. Yürekten tebrik ediyorum. Bir iş bu şekilde organize olarak çözüme kavuşturulur.

Şincikkk gelin bi de memleketim NEVŞEHİR’İME BAKIN.

Hikaye anlatmıyoruz, gerçekleri ama sadece gerçekleri ifade ediyoruz. Bugün İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE TERMAL DEDİĞİNİZDE KIZILCAHAMAM ile aynı düzeyde ismi anılan bir MERKEZDİR KOZAKLI ilçem. Onlarca tesisler ağı ile ilçe nüfusundan daha fazla sayıda yatak kapasitesine sahip ülkemin en öncelikli TERMAL SAĞLIK MERKEZLERİNDEN biridir, aksini iddia eden var ise çıksın meydana anlatalım dilimiz döndüğünce, 21 hastalığın tedavisinde etkin olduğu da bilmem VENÜS veya MERKÜR gezegenindeki canlılarca değil,DÜNYA’ya ait olan TÜRKİYE’deki bilim insanlarınca da dile getirmiş bir TERMAL CENNETİ’dir adeta KOZAKLIM.

Amma bu tür birkaç günlüğüne de olsa tesislerdeki yatak kapasitesini yüzde yüzler seviyesine ulaştırabilecek bu tür kongre ve toplantılar için KOZAKLI ilçem bu alanda SINIFTA KALMAYI, hem de ÜST ÜSTE SINIFTA KALARAK TERMAL SAĞLIK MERKEZLİĞİ noktasındaki bu haklı unvanını bir türlü etkin anlamda ortaya koyamamaktadır.

KOZAKLI’lı da olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, partisinin İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI İÇİN AFYONKARAHİSAR’DAKİ bir TERMAL tesisde düzenlenen toplantıya katılmış.

Üstüne üstlük bir de konuşma yapmış. Tebrik ediyoruz.

Acaba aklına böyle bir toplantı veya toplantılara ana mekanlık yapması için bundan sonraki süreçlerde partisinin üst düzey yöneticilerine KOZAKLI TERMAL SAĞLIK MERKEZİ SEVDASINI DİLE GETİRMİŞMİDİR,BUNDAN SONRAKİ BAZI TOPLANTILAR İÇİN BİLE OLSA PARTİSİNİN KURMAYLARINI KOZAKLI İLÇEMDEKİ TERMAL TESİSLERİ DE ETKİN ANLAMDA KULLANMA ÇAĞRILARI NEYİM YAPMIŞMIDIR Kİ ACABA.?

KOZAKLI’M BENİM, ENERJİDE,SAĞLIKTA,TARIMDA taşıdığı ve sahip olduğu DEVASA POTANSİYELİnin etkin anlamda kullanılmaması noktasında yoğun emek ve çabaların her daim harcanabildiğini görmekten bir büyük üzüntü ve tasa içerisinde olduğumuz Şehrimin de EKONOMİK anlamda TEDAVİSİNİN YAPILABİLECEĞİ bir yurt köşelerinden bir köşe, ama bizin CANKÖŞElerimizden birisi kuşkusuz.

 

.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam