


KUVEYT, Şehrimize KUVVET Kazandırır İnşaallah
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Kuveyt’in Ankara Büyükelçisi Abdulaziz Ahmed Al-Adwani, beraberindeki yetkililerle birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.
Nevşehir’deki bazı iş insanlarının da hazır bulunduğu ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Arı, Türkiye’ye gelen 400 bin Kuveytlinin rotasını Nevşehir’e de etkin bir şekilde yönlendirilmesi için bir adım attıklarını kaydetti.
Başkan Arı; “ Kuveyt Büyükelçisi Sayın Abdulaziz Ahmed Al-Adwani’yi belediyemizde ağırladık. Her yıl Türkiye’ye gelen 400.000 Kuveytli turistin rotasına Nevşehir’i de eklemek için önemli bir adım attık. Aynı zamanda Kuveytli yatırımcılarla şehrimizde yapılacak projeler konusunda ortak bir mutabakata vardık. Nevşehir, hem turizmde hem yatırımlarda yeni bir döneme hazırlanıyor. Yakında biz de Kuveyt’te olacağız.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.