reklam
reklam

AlınYAZI larında,  Hep Başarı YAZIyor « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 09:50

AlınYAZI larında,  Hep Başarı YAZIyor

Son Güncelleme :

09 Ocak 2024 - 9:06

reklam
AlınYAZI larında,  Hep Başarı YAZIyor
reklam

Yazıhüyük Belediyesi, ekmekten sonra şimdi de Simit üretimine başladı

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Halkın ucuz ve kaliteli ekmek tüketimi amacıyla geçen yılın sonuna doğru özlemle beklenen HALK EKMEK Fabrikasını üretime alan Yazıhüyük Belediyesi, şimdi de Yazıhüyük Simidi üretimine başladı. İlk etapta 4 gün boyunca 2 bin simidi belde halkına ücretsiz dağıtarak simidinin tanımını yapan Yazıhüyük Belediyesi’nin ürettiği simitler artık beldedeki tüm marketlerde satışa sunuldu.

Nevşehir’in sağlıklı alt ve üst yapı ağı ile hızlı bir gelişim süreci yaşayan beldelerinden biri olan Yazıhüyük beldesi artık başarının sadece isminin kalemle yazıldığı değil, ruhlara da yazılıp kazındığı önemli bir yerleşim merkezi olma yolunda ilerlemesine devam ediyor.

Modern anlamda belediyecilik hizmetinin bir gereği olarak geçtiğimiz yıl sonlarına doğru HALK EKMEK FABRİKASI’ nı hizmete kazandıran  Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, şimdi de HALK EKMEK FABRİKASI’nda YAZIHÜYÜK SİMİDİ üretimine başladı.b

Başkan Cengiz Çavdar; “ Belediyemizin Halk ekmek fabrikasında çeşit ürünlerimizi satmaya başlıyoruz. 4 gün boyunca 2000 adet simidimizi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttık. Yarından itibaren kasabamızdaki tüm marketlerde simitlerimizi satın alabilirsiniz.

“Yazıhüyük’ün Ekmeği” nden sonra “Kasabamızın Simiti” diyoruz. Her gün gelişeceğiz, her gün sabırla büyüyeceğiz inşallah.” ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam