


NEVŞEHİR(TRENDHABER)- AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ı ziyaret etti.
Özgün ve Çalışkan ziyarete ilişkin olarak ortak olarak yaptıkları açıklamada, ziyarette Nevşehir ile ilgili konuları Bakan Şimşek’e ilettiklerini belirterek misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu desteklerden dolayı Şimşek’e teşekkür ettiler.
Bakan Şimşek’in özellikle KAPADOKYA bölgesinin merkezi Nevşehir’e olan yakın İLGİ VE ALAKASINI oldukça yakından bilen biri olarak buradan sayın Bakan’a dile getirmek ve ifade etmek isteriz ki; “ Sayın Bakanım, zatıâlinizin de oldukça yakından bildiği üzere KAPADOKYA, Bakanlığınızın ilk kelimesi olan HAZİNE, hem de öyle böyle bir HAZİNE değil, DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE BULUNMAYAN EŞİ VE BENZERİ OLMAYAN HAZİNE.
Bu HAZİNE’nin HAZİN HAZİN bir bakışa sahip olmaması adına, öncelikli olarak şehrime KUZEY-BATI ÇEVRE YOLU’nun yapımı ve özellikle de ULAŞTIRMA VE ALT YAPI BAKANLIĞIMIZA her yıl ama her yıl MİLYONLARCA TL ULAŞIM GETİRİSİ SAĞLAYABİLECEĞİNE RABBİMİZE İNANDIĞIMIZ GİBİ İNANDIĞIMIZ YÜKSEK HIZLI TREN sevdamızın hayata geçirilmesi için şu HAZİNE’nin ağzını şöyle ucundan biraz AÇMANIZ Dileklerimizi iletiyor, Sadece bu yolla SADECE bölgemizin değil ÜLKEMİZİN DE GELİŞİMİNE ciddi ivmeler kazandırabileceğinizi de ne olur aklınızdan hiç çıkartmayın. Selam ve saygılar’ istek ve dileklerimizi de iletiyoruz.