reklam
reklam

Vali Aktaş, NTSO’nun İftar Yemeğinde İşadamlarıyla Buluştu « nevsehir haber

26 Nisan 2025 - 10:32

Vali Aktaş, NTSO’nun İftar Yemeğinde İşadamlarıyla Buluştu

Son Güncelleme :

25 Mayıs 2018 - 6:41

reklam
Vali Aktaş, NTSO’nun İftar Yemeğinde İşadamlarıyla Buluştu
reklam

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeği Ticaret ve Sanayi Odası Binasında gerçekleşti.

İftar yemeğine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Odası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri, Oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve davetliler katıldı.

Vali Aktaş, Türkiye ve Nevşehir ekonomisine katkılar ile istihdama verdikleri desteklerden dolayı tüm yatırımcı işadamlarını kutlayarak Ramazan Aylarını tebrik etti.

Programın sonunda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve davetliler Vali Aktaş’a iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam