
Genç Memur Sen Gençlik Teşkilatı Nevşehir’de 2013 yılında Tüm Türkiye’de Memur Sen Konfederasyonu Tarafımdan Kurulan 2017 Aralık ayında göreve gelen il Başkanı Emre Kurt ve
Yönetim Kurulu Nevşehir’de her geçen üye sayısını artırıyor.
İl Başkanı Emre Kurt, yaptığı açıklamada; Su Anda Nevşehir Hacı Bektaş veli üniversitesi nde Akademik Düşünce eğitim ve medeniyet topluluğu Adi Altında Kulüp kurarak öğrenci kardeşlerimizin sosyal kültürel ve eğitim yolunda tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çalışma içerisindeyiz. En kısa zamanda kurulacak olan Topluluğumuz ile birlikte Tüm Türkiye’de Uygulanan Projelerden Nevşehir de faydalanacaktır.
Bunun Yani Sıra su anda 5 ilçemizde uyguladığımız bir bilenle bilge nesil projemiz 15 öğretmen ve 150 öğrenci ile devam etmektedir.
Yetimin kardeşiyiz projelerimiz ile şehirde bulunan tüm yetim öksüz ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize birebir ulaşıp elimizden geldiği kadar yanlarında olmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.


