reklam
reklam

Hacıbektaş’da, 2 Huzur Evi’nin Nevşehir İl Merkezine Taşınmasına Tepki Açıklaması « nevsehir haber

1 Ekim 2025 - 16:38

Hacıbektaş’da, 2 Huzur Evi’nin Nevşehir İl Merkezine Taşınmasına Tepki Açıklaması

Son Güncelleme :

01 Ekim 2025 - 13:18

reklam
Hacıbektaş’da, 2 Huzur Evi’nin Nevşehir İl Merkezine Taşınmasına Tepki Açıklaması
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir Huzurevinin Nevşehir merkeze taşınmaması için CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’nın da katıldığı basın açıklaması yapıldı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş,  Hacıbektaş CHP İlçe Başkanı Ali Ceyhan ve STK temsilcilerinin katıldığı basın açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı  Aylin Nazlıaka, Hacıbektaş ilçesi ile adeta bütünleşmiş olan Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir Huzurevinin Nevşehir merkeze taşınmaması gerektiğinin altını çizdi ve bu karardan dönülmesi çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı  Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyet,   daha sonra Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim’i makamında ziyaret ederek bir süre  görüştü. Başkan Kaim, ziyaretten dolayı CHP’li heyete teşekkür etti.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam