
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından Uçhisar Belediyesi’ne 1 adet çöp toplama aracı ve İlbank A.Ş tarafından altyapı, üstyapı imalatları için 4.000.000 TL hibe verildiği bildirildi.
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ;”Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından Belediyemize 1 adet çöp toplama aracı ve İlbank A.Ş tarafından altyapı, üstyapı imalatları için 4.000.000 TL hibe verilmiştir.
Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’a , MHP Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’a , MHP İl Başkanı Sayın Adnan Doğu’ya ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO) Başkanı Sayın Mehmet Arif Parmaksız’a tüm Kasaba halkı adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” ifadelerinde bulundu.