
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde belediye ekipleri, ilçedeki sel ve taşkın kanalında temizlik yaptı.
İş makinalarıyla gerçekleştirilen temizleme çalışmalarına ilişkin olarak Derinkuyu Belediyesi Basın Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı; “ Sel ve taşkın kanalının temizliği mini bobcat ile yapılmaya başlandı; taşkın kanalımızı titizlikle temizleyerek, su akışını engelleyecek çamur, birikinti ve atıkları tamamen kaldıracağız.Bu çalışma sayesinde, gelecekte yaşanabilecek sel ve su baskını riskleri en aza indirilecek.
Yağışlı mevsimler öncesinde yapılan bu hazırlık, hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak adına büyük bir önem taşımaktadır.
Güvenli ve huzurlu bir ilçe için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. “



