reklam
reklam

Kapadokya, Kurban Bayramında Hareketli « nevsehir haber

24 Eylül 2025 - 17:01

Kapadokya, Kurban Bayramında Hareketli

Son Güncelleme :

07 Haziran 2025 - 8:52

reklam
Kapadokya, Kurban Bayramında Hareketli
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)-4 günlük Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde turist hareketliliği yaşanıyor. Özellikle büyük kentlerden aileleriyle birlikte bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etmek için gelen yerli turist grupların bazıları balona binerken bir kısımda cep telefonlarıyla o anı ölümsüzleştiriyor.

Kurban Bayramı tatilinin 2.ci gününde sabah saatlerinden itibaren balon uçuşlarını izleyen yerli turist grupları,  daha sonra bölgede Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ziyarete açık bulundurulan müze, ören yeri ve yeraltı şehirlerini ziyaret ediyorlar.

İstanbul’dan ailesiyle Kapadokya’ya gelen Alirıza Salman; Balona ilk defa biniyoruz, heyecanlıyız gün doğuşunu izlemek için birazdan kalkacağız şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam