reklam
reklam

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, 7 Ekim Pazartesi Günü Nevşehir’e Gelecek « nevsehir haber

26 Ekim 2024 - 22:32

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, 7 Ekim Pazartesi Günü Nevşehir’e Gelecek

reklam
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, 7 Ekim Pazartesi Günü Nevşehir’e Gelecek
Son Güncelleme :

06 Ekim 2024 - 10:31

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 7 Ekim Pazartesi günü Türkiye Buluşmaları kapsamında Nevşehir’e gelecek.

Avanos ilçesinde yaptırılacak  Hükümet Konağı temel atma törenine de katılacak olan Bakan Kacır, ilçede esnaf ziyaretleri de yapıp, AK Parti Nevşehir İl Binasını ziyaret edecek. Crown Plaza’da düzenlenecek yemeğin hemen ardından Sanayici ve iş insanları ile bir araya gelecek Bakan Kacır,Nar beldesindeki Hasbihal Kafede Gençlik buluşmasına da katılacak.

NEVŞEHİR TEKNOLOJİ ÜSSÜ NEYİM OLUR MU Kİ ACABA ?

Turizm alanında TÜRKİYE’nin bir DÜNYA markası konumundaki KAPADOKYA gibi bir merkezde, bakanlığı ile ilgili NEVŞEHİR’İN BİR TEKNOLOJİ ÜSSÜ haline getirilmesi kapsamında özellikle ACIGÖL OSB’sinde bu bağlamda bir DÜŞÜNCEYİ hayata geçirmesini de beklediğimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a acaba şehrim siyasetçileri başta olmak üzere , STK yöneticileri veya iş insanları bir öneri de bulunabilecek mi acaba diye de beklediğimizi sayın Bakanın ziyareti öncesinde bir duyuruda bulunalım bakalım.

Olur mu, ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZMİŞ. Yarını bekleyelim bakalım.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam