
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Bir YİĞİTOĞLU Çıktı Ortahisar’da, Turizmin ihtiyaç duyduğu Ara İnsan Gücünü Karşılayacak Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Yaptırıyor. Kapadokya bölgesinde her geçen gün artan boyutta adeta sarmalın da ötesinde ciddi boyutlara ulaşan NİTELİKLİ SERVİS, KAT HİZMETLERİ,ÖN BÜRO VE MUTFAK gibi turizm hizmet sektörünün olmazsa olmazları olarak sıralanan böylesine önemli insan gücünün karşılanması için ORTAHİSARLI TURİZMCİ AHMET YİĞİTOĞLU, SOY İSMİ GİBİ BİR BÜYÜK CESARET VE YİĞİTLİKLE geleceğin turizmcileri yetişsin diye yaşadığı ORTAHİSAR BELDESİNE AHMET YİĞİTOĞLU TURİZM OTELCİLİK MESLEK LİSESİ’niN TEMELİNİ 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14.00’ de atıyor.
TURİZMDEN ADETA HIŞIMLA EURO VE DOLARLARI kazanan muhteremler, acaba biraz da olsa AHMET YİĞİTOĞLU gibi bir KAPADOKYA SEVDALISI’nın yolunda yürüyüp te yılda 5 milyon turist beklentisi HÜLYASI içerisinde bulunan bazı turizmciler ,KAPADOKYA bölgesinden acaba çıkarmı diye ASKER YOLU BEKLERCESİNE BEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ.
Biliyoruz biliyoruz merak buyurmayın efendiler, siz KAPADOKYA’DA HERŞEYİ AMA HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYE ALIŞMIŞSINIZ, GUSURUMUZA BAKMAYIN. EMİ ?
Böyyük Böyyük kazandıkları Turizm Sektöründe nitelikli eleman kazandırma gibi bir büyük öncelikli çabayı halen HÜLYALARINDA bile ÖZLEM haline getirmeyenlere ne nedir bilemem.
İnşaallah senin gibi bir YİĞİTOĞLU çıkar be AHMET Abim. Milyonları gömeceksin bu vatan toprağına ama senin şimdi gömeceğin o paralar, KAPADOKYA yarınlarına UMUT olacak, nitelikli eleman gücünün nasıl sağlanabileceği konusunda tez çalışması yapacak Üniversite öğrencilerimize konu olacak ve inanıyorum ki AHİRETTE BİLE KAPANMAYACAK BİR AMEL DEFTERİN OLACAK. NE MUTLU SANA.
Bir büyük sektörü sağlıklı bir alt yapı dinamizmi oluşturarak daha da katmerleşen oranda gelir elde etme SEVDALILIĞINDAN MUZDARİP olan muhteremlere tek bir kelam daha eylemeden, konuya ilişkin olarak Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in yaptığı paylaşımı siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.
“Bir hayalimiz daha gerçekleşiyor. Hayırseverimiz Ahmet YİĞİTOĞLU ile birlikte seçimden önce verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm bölgemize hizmet edecek ve mezuniyet sonrası istihdam garantili olacak Ahmet Yiğitoğlu Ortahisar Turizm Otelcilik Meslek Lisemizin temel atma törenine tüm halkımızı ve misafirlerimizi bekleriz.”
Hayırsever Ahmet Yiğitoğlu’nun ismini taşıyacak Turizm Otelcilik meslek Lisesi’nin temeli 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14.00′ de Ürgüp ilçesinin Ortahisar Beldesi Bahçelievler Mahallesi Türk Petrolleri’nin karşısındaki alanda atılacak.