reklam
reklam

SPORCUMUZ LİVA NUR ÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA AY YILDIZLI FORMAYI GİYECEK « nevsehir haber

26 Ekim 2025 - 02:46

SPORCUMUZ LİVA NUR ÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA AY YILDIZLI FORMAYI GİYECEK

Son Güncelleme :

07 Ağustos 2024 - 9:44

reklam
SPORCUMUZ LİVA NUR ÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA AY YILDIZLI FORMAYI GİYECEK
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Belediyesi sporcusu Liva Nur Çelik, Ürdün’de düzenlenecek olan U17 Kadınlar Güreş Dünya Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma ile ülkemizi temsil edecek.

19-25 Ağustos tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenecek olan U17 Kadınlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular belli oldu. Şampiyonada milli mayoyu giyecek güreşçileri belirlemek üzere Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen seçmelerde 40 kg kategorisinde büyük bir başarı gösteren Nevşehir Belediyesi Sporcusu Liva Nur Çelik, Ürdün’deki şampiyonada ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Nevşehir Belediyesi forması ile daha önce Türkiye Şampiyonluğu ve milli forma ile Uluslararası Zafer Turnuvası’nda 3.’lük derecesi bulunan Çelik’in hedefi bu kez dünya şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırmak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürdün’de milli forma ile şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Liva Nur Çelik ve Antrenörü Ali Yenigül’e başarılar diledi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam