
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Avanos Belediye Başkanı Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, restorasyon çalışmaları başlayan ve üst beton zemini kırılmaya devam edilen Tarihi Taş Köprü’ de incelemelerde bulundu. Başkan İbaş, Kızılırmak içerisinden geçirilen isale su hattındaki çalışmaları da yerinde inceledi.
Yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Taş Köprü’de başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında üst beton zeminin kırılmasına yönelik çalışmaları incelmeyen Başkan İbaş, yetkililerden bilgiler aldı.
Toplam genişliği yaya yolu ile birlikte 12 metreye ulaşacak Taş Köprü’nün hizmete kazandırıldığında oldukça iyi bir görünüme kazanacağını kaydeden Başkan İbaş daha sonra, Avanos Belediyesi tarafından sürdürülen isale hattının Kızılırmak nehrinden geçirilmesine yönelik çalışmalar konusunda da incelemelerde bulundu.