
NEVŞEHİR(TRENDHABER)-Kahramanmaraşlı depremzede şair Ressam Mustafa Hamiş Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti. Ziyaret samimi bir hava içinde geçti.
Başkan Dr. Mehmet Savran ziyaretteki konuşmasında Nevşehir de bir depremzede Ressam ve Şair Mustafa Hamiş’i misafir etmenin Nevşehir halkı için de çok önemli olduğunu söyleyerek Mustafa Hamiş ‘e sanat hayatında üstün başarılar dileğinde bulundu.
Ressam ve Şair Mustafa Hamiş ise Başkan Savran’ın depremzedelere kucak açarak, Nevşehir halkının bu konuda ne kadar misafirperver ve hayır sahibi olduklarını gösterdiklerini belirterek, başta Belediye Başkanı Savran olmak üzere tüm Nevşehirlilere teşekkür etti.
Ziyaretin anısına Ressam Şair Mustafa Hamiş, kendi eseri olan yağlı boya tabloyu Başkan Savran’a hediye etti.