
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde dün yaşanan sel felaketinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ercan Selvi, yaşanan sel felaketi ile kısmen içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin kısmen zarar gördüğünü söyledi.
Sosyal medya hesabı üzerinden Tatlarin beldesinde yaşanan sel felaketini görüntüler eşliğinde aktaran Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, vatandaşların da yine kısmen zarara uğradığı yaşanan sel felaketinin de herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığını kaydetti.
Başkan Selvi; “ kasabamızda yaşanan şiddetli yağıştan kasaba yollarımız elektrik hatları, su ve kanalizasyon şebekeleri kısmen zarar görmüştür. Bazı vatandaşlarımızın da maddi kayıplara uğramışlardır bizleri en çok sevindirense yaralanma ve can kayıbımızın olmamasıdır. Allahım beterinden korusun, hepimize çok geçmiş olsun.”
FOTOĞRAFLAR: MEHMET SALİH KESEKÇİ