
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı makamı son 10 günlük süreçte 3 kez değişime uğradı. Alihan Kuzeyli’nin ,istifasının ardından geçtiğimiz birkaç gün içerisinde İYİ Parti İl Başkanlığına Yönetim Kurulunda oy birliği ile Kamuran Demirsoy’un getirildiği bilgisi kamuoyu ile paylaşımının ardından dün gece yarısı operasyonu ile İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı için İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Şube Müdürü olarak emekli olan Yücel Kesen’in görevlendirildiği açıklaması sosyal medya hesaplarından aktarılmaya başlandı.
Nevşehir’ de siyaset yapan bir siyasi parti olarak, bugüne kadar 10 günlük süreçte 3 il başkanının görev yaptığı bir sürecin yaşanmadığını bilen birisi olarak bunun İYİ bir rekor olduğunu okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığının sosyal medya hesabı üzerinden bir basın açıklaması ile kamuoyuna bildirimde bulunulmuş ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliği ile Avukat Alihan Kuzeyli’nin istifasının ardından boşalan İYİ Parti İl Başkanlığı’na daha önceden Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak da partide görev alan Kamuran Demirsoy’un seçildiği açıklaması yapılmıştı.
Bu yazının henüz boyası kurumamışken dün gece yarısından itibaren İYİ Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz birkaç gün öncesinden İYİ Parti Nevşehir İl Yönetim Kurulu kararı ile İl Başkanlığına oy birliği ile seçilen Kamuran Demirsoy’un başkanlığı geçerliliğini tamamen yitirmiş oldu ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığına Yücel Kesen’in görevlendirildiği bilgisi ulaştı.