reklam
reklam

SİGORTA ACENTALARININ YÖNETİCİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ « nevsehir haber

5 Ekim 2025 - 17:04

SİGORTA ACENTALARININ YÖNETİCİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

02 Nisan 2023 - 9:17

reklam
SİGORTA ACENTALARININ YÖNETİCİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de faaliyette bulunan Sigorta Acentalarının yöneticileri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile Nevşehir’de faaliyette bulunan Sigorta Acentalarının  yöneticileri  katıldı.

Milli İrade Caddesi üzerindeki bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Türkiye Odalar ve borsalar Birliği(TOBB) Sigorta Acentaları Sektör Meclisi üyesi ve Nevşehir Sigortacılar Derneği Başkanı Lokman Kozan , Nevşehir’de faaliyet gösteren Sigorta Acentalarının seçkin yöneticileriyle birlikte belirli dönemlerde bu tür programlarla bir araya geldiklerini söyledi. Kozan bu birlikteliğinde sağlanmasında Nevşehir Sanayicilerinin katkısı bulunduğunu belirterek TOBB Sigorta Acentaları Sektör Meclisi üyesi ve Nevşehir Sigortacılar Derneği olarak teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da çalışma temposu içerisinde bu tür programlara da katılmaya çaba harcadığını dile getirerek, Nevşehir’in daha güzel bir şehir olması anlamında kararlı bir şekilde gayret içerisinde olduklarını aktardı.

İftar yemeği daha sonra Sigorta Acentalarının yöneticilerinin istişarelerde bulunmaları ile son buldu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam