reklam
reklam

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ŞAHİN’DEN DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİNE ZİYARET « nevsehir haber

28 Haziran 2025 - 01:29

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ŞAHİN’DEN DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİNE ZİYARET

Son Güncelleme :

13 Mart 2023 - 11:42

reklam
SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ ŞAHİN’DEN DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİNE ZİYARET
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin,  8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Nevşehir Deneyap Teknoloji Atölyesinde eğitmen ve öğrencilerle buluştu.

Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şahin  Nevşehir Deneyap Teknoloji Etölyesini 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında ziyaret etti.

Şahin; ”Nevşehir’de  geçen yıl Nevşehir Gençlik Merkezi içerisinde kurulan ve teknoloji tutkunu 160 öğrencimizin 3 yıl süreyle ücretsiz olarak Robotik Kodlama, Elektronik Programlama, Yapay Zeka, Siber Güvenlik, Nanoteknoloji, Nesnelerin İnterneti, Üretim ve Tasarım, Havacılık ve Uzay, Mobil Uygulama ve Enerji Teknolojileri gibi geleceğin teknoloji alanlarında eğitim gördükleri Nevşehir Deneyap Teknoloji Atölyesini, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında ziyaret ettik.Eğitmen ve öğrencilerden yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler aldık.Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK tarafından; bilimi küçük yaşlardan başlayarak çocuklara sevdirmek, çocukların bilim dünyasına katkıda bulunabileceklerini fark ettirmek, araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteği uyandırmak, çocukları buluş yapmaya özendirmek amacıyla her ay yayımlanan “Bilim Çocuk” dergilerinden Deneyap Teknoloji Atölyesinde eğitim gören geleceğin teknoloji yıldızı öğrencilere hediye ettik.” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam