reklam
reklam

NGC YÖNETİM KURULU TOPLANDI « nevsehir haber

28 Nisan 2025 - 20:05

NGC YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Son Güncelleme :

09 Ocak 2023 - 12:03

reklam
NGC YÖNETİM KURULU TOPLANDI
reklam

NEVŞEHİR(TREND HABER)-Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi bir araya geldi.

Nevşehir’deki gazetecilerin çatı kuruluşu Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde bir araya gelerek güncel ve siyasi konuları ele aldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici başkanlığında toplanan yönetim kurulu, 10 Ocak’ta yapılması planlanan etkinlikler hakkında görüştü.

Yaklaşan seçimlerin de değerlendirildiği toplantıda seçim sürecine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, NGC’ye üye olmak için başvuranlar ve mevcut üyelerin durumları da ele alındı.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan NGC Başkanı Ekici, gazetecilerin ve ailelerinin yılda bir kez bir araya geldiği etkinliklerde gazetecileri en iyi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel hale gelen 10 Ocak etkinliğinde bir araya geleceklerini kaydeden Ekici, “Cemiyet olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da gazeteci arkadaşlarımızı ve ailelerini bir araya getireceğiz. Bir yılın stresini atmak için arkadaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösteriyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ne yapabilirizi konuştuk ve kararlarımızı aldık.” dedi.

SİYASETÇİLERE ÇAĞRI

Yaklaşan seçimleri de ele aldıklarını vurgulayan Ekici, “Partilerde seçim çalışmaları başladı. Biz de bu süreçte nasıl hareket edeceğimizi konuştuk. Nevşehir’in geleceğini herkesten daha çok düşünen biz gazeteciler, bugüne kadar partilere ve adaylara eşit mesafede yaklaştık ve bundan sonra da yaklaşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Gazetecilerin sadece seçimde hatırlanmaması gerektiğinin altını çizen Ekici, “Tüm aday adaylarını Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak dinleyeceğiz. Kapımız herkese açık. Bu şehrin kalkınması için siyasiler ve gazeteciler el ele vermeli. Siyasetçiler ve gazeteciler toplumun bir parçası ve aynı zamanda olmazsa olmazı. Bu nedenle tüm partilerin aday adaylarını cemiyetimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

EKİCİ’DEN 10 OCAK MESAJI

Ekici, Bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayarak, “Emeğinin karşılığını hiçbir zaman alamayan tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum. Bundan sonraki hayatlarında da her şeyin en iyisini hak eden gazeteci arkadaşlarıma kolaylık ve başarı diliyorum. Her türlü koşulda görevlerini yerine getirerek kamuoyunun güvenilir ve sağlıklı bilgiye ulaşmasını sağlayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam